powered by

Danny Lindner

Email: info@bramlease.nl
Tel: 010-7618290

BRAM. Lease

Ik ben Danny Lindner, 39 jaar, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben de eigenaresse van BRAM. en Doen Salesprojecten.

De kernactiviteiten:
Met BRAM. ontzorg ik diverse bedrijven in de regio met mobiliteitsvraagstukken. Steeds meer gemeenten stellen milieuzones in en leggen beperkingen op om de CO2-uitstoot in de steden te verlagen. Veel bedrijven zijn mede daarom op zoek naar mogelijkheden om het bedrijfswagenpark te verduurzamen. Een duurzaam wagenpark is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor het imago én de portemonnee. Vanuit BRAM. ondersteun ik mijn klanten met kostenreductie op leasecontracten en verduurzaming van het wagenpark.

Met DOEN Salesprojecten zet ik mijn saleservaring in, door middel van coaching & training van salesteams zien bedrijven hun omzet- en/of medewerkers groeien. Op interim basis huren bedrijven mij in als salesmanager. Dat kan zijn voor coaching van medewerkers, verandertrajecten of omdat er een capaciteitsprobleem is.

Wat is onderscheidend aan jouw activiteiten?
Als ondernemer in de autowereld begeef ik mij in een echte mannenbranche. Ondanks het grote aanbod en concurrentie in de autobranche weet ik toch het onderscheid te maken door mijn persoonlijke marktbewerking en hoge serviceniveau. Met mijn werkwijze voor beide bedrijven onderscheid ik mij in snelheid en persoonlijke manier van werken. Ik maak echt het verschil in omzet en rendement voor mijn netwerk.

Waarom ben jij de Zakenvrouw van het Jaar?
Zonder externe financieringen succesvol twee eigen bedrijven starten in de crisis, en dit in combinatie met twee kleine kinderen maakt mij de Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar. Ik doe dat volledig op eigen kracht, op een innovatieve manier en door hard en slim te werken. Ik wil een voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie zakenvrouwen en moeders door te laten zien dat als je iets echt graag wilt, je dit kan bereiken. 

Hieronder enkele referenties van zakenrelaties:

“Danny is salesgericht, dienstbaar, wil graag helpen en meedenken. Ze heeft veel ervaring, een prettige persoonlijkheid en is geïnteresseerd in mensen. En last but not least, ze is zeer betrouwbaar. Kortom, een aanrader om mee samen te werken!”

“Danny weet haar charme te combineren met daadkracht en betrokkenheid. Dit maakt haar zeer succesvol in het aanjagen van een team, maar ook in persoonlijke coaching. Haar kennis er ervaring zijn voor ons bijzonder waardevol geweest”

“Danny is een sales expert met de capaciteit om verandering in gang te zetten. Ze levert uitstekende prestaties op diverse sales gebieden. Zij is een georganiseerd acquisitie talent dat gelooft in empowerment en team work. Danny heeft een grote aanpassingskracht en een sterk gevoel voor de zakelijke kant van sales. Een effectieve communicator, een proactieve trainer, resultaat gedreven met een oplossingsgerichte mentaliteit.”

“Wij hebben Danny, DOEN Salesprojecten, ingezet om onze salesafdeling te trainen op het vlak van effectieve acquisitie. Haar aanpak (individuele intakes) en achtergrond, hebben geresulteerd in een waardevolle en energierijke trainingsdag.”