powered by

Laamia Elyounoussi

Email: info@schonezaak.nl
Tel: 010 707 38 28

Schone Zaak

Mijn naam is Laamia Elyounoussi (38 jaar), een gepassioneerde ondernemende vrouw in schoonmaakland.

De kernactiviteiten van jouw bedrijf:
Dagelijks zijn wij bezig om een schoon kantoor, zwembed, museum of hotel voor de gebruikers achter te laten. Van schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud tot conciërge taken kunnen wij verzorgen.

Daarnaast hebben wij als extra kernactiviteit de Nederlandse taal op de werkvloer en begeleiden wij onze mensen naar taal cursussen en inburgering wanneer nodig. 

Wat is onderscheidend aan jouw activiteiten?
Ons onderscheidend vermogen zit hem niet in de kwaliteit maar in de mensen die wij dagelijks aan het werk zetten.

Wij bieden onze mensen een entree op de arbeidsmarkt oftewel hun de toegang faciliteren tot werk en vanaf dat moment gaan wij stimuleren, motiveren en zichtbaarheid geven aan de persoon achter de schoonmaak en het vak schoonmaak.

Dit resulteert in gemotiveerdere en loyale kanjers die dagelijks met liefde een pand betreden om schoon achter te laten. 

Waarom ben jij de Zakenvrouw van het Jaar?
Ik zie mijzelf niet als zakenvrouw, maar als iemand met een passie en een drive en iemand die dit heeft kunnen vertalen naar een succesvolle onderneming. 

Daarnaast ben ik me wel heel goed bewust dat het voeren van een succesvolle onderneming bepaalde vaardigheden eist en daarin ben ik mij constant aan het ontwikkelen. 

Het leukste om te doen is wat je hart je ingeeft.
Ik probeer dat ook zo veel mogelijk uit te dragen, sommige zaken kun je leren, maar een doel of passie zijn de beste basis.