powered by

Michèle Sparreboom

Email: mail@hartindefik.nl
Tel: 010-2613223

Hart in de Fik 

Michèle Sparreboom (42): een echte Rotterdamse aanpakker(t), social innovator, entrepreneur én spreker die graag een wereld van verschil maakt. In 2012 had ik nog 30 dagen totdat ik de sociale dienst in zou gaan. Ik besloot mijn eigen droombaan te creëren. Na jarenlange ervaring als spreker en dagvoorzitter, zag ik telkens dezelfde bekende grote namen en verhalen op events. Ik miste echter die succes verhalen van die lokale helden met een goed idee en daadkracht. “Dat moet anders kunnen”, dacht ik. Mijn eigen TEDxRotterdam avontuur inspireerde mij een alternatief op te zetten voor sprekers, locaties en bedrijfsuitjes met een goed idee én verhaal over impact maken. Van een stadsmanager, wijkagent, paralympiër, ondernemer, sociaal makelaar tot rockgitarist.

In samenwerking met mijn eigen klanten en bekende eventorganisaties, zag de social entreprise/platform Hart In De Fik oktober 2017 het licht.

Daarnaast zet ik me al jaren in voor stichting Lymph&Co, ben ik ambassadeur van RotterdamRibRally en verbonden Rotterdammer bij de Heilige Boontjes. 

De kernactiviteiten van jouw bedrijf:
Hart In De Fik is dé online marktplaats voor het zoeken, bekijken én boeken van talks en op korte termijn ook locaties en bedrijfsuitjes die een wereld van verschil maken - direct bij de aanbieder. Inhuren van onze sprekers, locaties of bedrijfsuitjes met een ‘goed verhaal’ waar je hart van in de fik gaat betekent kiezen kwaliteit maar met een positieve impact op de maatschappij en het beter maken van onze wereld.

Wat is onderscheidend aan jouw activiteiten?
Hart In De Fik biedt een handpicked selectie van mensen, locaties en bedrijfsuitjes met een MVO inslag die je normaal gesproken niet bij een regulier sprekersbureau of boekingsbureau vindt. Het zijn de onbekende parels die een uitdaging in de maatschappij zien en zelf besluiten een waardevol onderdeel van de oplossing te worden.

Hart in De Fik is fair en transparant naar iedereen. Wij bieden een brede en herkenbare afspiegeling van onze stad en de maatschappij. Via het platform kom je als bedrijf of en (event)organisaties direct in contact met de aanbieder zonder tussenkomst van derden. Wij geloven dat mensen elkaar alleen moeten ontmoeten. Samen regel je het prima verder.

Daardoor rekenen wij dus ook geen bemiddelingsfee. Gebruik van het platform is gratis voor bedrijven & (event-)organisaties. De aanbieders betalen een toegankelijk maandelijks abonnement voor gebruik van het platform. Honderd procent van de opbrengst gaat direct naar de aanbieder. Zo is het win-win-win voor alle partijen.

Bovendien investeer je met jouw volgende bijeenkomst, vergadering of event in het maken van een positieve impact op de maatschappij en het beter maken van onze wereld.

Waarom ben jij de Zakenvrouw van het Jaar?
“Als gast in de zaal ontdekte ik de grote kracht van Michèle. Zij heeft de magie waarbij ze het bijzondere verhaal omhoog weet te krijgen achter de gewone mens. Met haar professionaliteit en persoonlijke bevlogenheid presenteert ze deze mensen en hun verhaal letterlijk om de buitenwereld mee te inspireren. Dat is wat zij bewerkstelligt. Ze opent ogen en brengt echt iets teweeg. Hoogleraar Beatrice de Graaf zegt altijd: “We hebben counter encounters in de wereld nodig” Mensen die verhalen en dingen vertellen, die wel goed gaan. Dat laat Michèle zien! Harten gaan in de fik en mensen gaan verder kijken. “Potverdikkie, de wereld zit gewoon WEL vol met toffe mensen en ideeën. Dat laat jij zien Michèle!”